Kalkning af kirker pris

Kalkning af kirker

Hvilke håndværkere udfører kalkning af kirker?

Det kræver helt særlige håndværkere, når du står og mangler en håndværker til at klare kalkning af en kirke. Ved kalkning af kirker skal håndværkeren nemlig have respekt for de årelange traditioner, der lægger bag bebyggelsen af kirkerne. Teknikkerne til kalkningen er svære at mestre – og derfor er det en rigtig god idé at kontakte et malerfirma med mange års erfaring inden for kalkning af huse, kirker og lignende ejendomme.

Det handler i høj grad om tillid, når man skal restaurere kirker. Det handler nemlig om, at man sætter sin lid til, at håndværkerne arbejder med respekt for de ældre kirker og den beundringsværdige arkitektur. De oprindelige murbrokker skal gerne passes på under kalkningen.

Historiske kirker kræver specialiserede håndværkere

Et godt råd er at vælge et malerfirma, som kan vise dig, hvilke andre kalkningsprojekter de har udført. På den måde kan du se, hvordan de udfører deres arbejde – og herefter beslutte om du ønsker, at de skal varetage opgaver for dig også.

Der er også en række lov og regler, som gælder, når man udfører kalkningen. Disse krav gælder både til materialer og teknikker, der benyttes til kalkning.

Skånsomme produkter til sårbare facader

Håndværkere, der udelukkende benytter skånsomme produkter, er en stor fordel for dig, som ønsker at restaurere en kirke. Er bygningen fredet eller af høj kulturel værdi, hyrer man ikke bare en håndværker for at få arbejdet gjort. Her er det lige så vigtigt, at det er de helt rigtige, der varetager kalkningsprocessen.